10 Eylül 2008 Çarşamba

Trabzon, besiktas maci oncesi Yanal beyin yıkıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı öncesi futbolcularıyla özel toplantılar yaparak adeta beyin yıkıyor.
Yanal yaptırdığı çift kale idman maçlarında da Beşiktaş karşısında hangi taktikle oynayacaklarının ilk sinyallerini vermeye başladı.

Bordo-Mavili oyunculara “Kaleyi gördüğünüz an şut çekin” talimatı veren Yanal’ın kazandıkları Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarındaki oyun planıyla sahaya çıkmaya karar verdiği gözleniyor.

Özellikle golcüler Gökhan Ünal ve Umut Bulut’a büyük görevler düşeceğini hesaplayan tecrübeli çalıştırıcı, Selçuk-Colman ikilisine de oyun kurduracak.

Yanal ayrıca rakip defanstan dönecek olan topların anında değerlendirilmesini ve çok çabuk bir şekilde ortalarla rakip defansın bunaltılmasını istiyor.

Savunmada Song, Egemen, Serkan ve Cale dörtlüsü görev alacak. Song’un zaman zaman ileriye sürpriz çıkışlar yaparak gol araması da planlanıyor. Ankaragücü maçında sol ayak bileği dönen Yattara’nın Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmazken, Ersun Yanal’ın Isaac’i Yattara’nın yerine hazırladığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

 
maçkolik webkosesi Şarkı Sözleri Online Oyun Oyna